• banner
  • banner

Hvilken fille er best for kjøkkenet

 

Det finnes mange typer filler, som 100 % vaffelvevd bomullskluter, mikrofiberrengjøringshåndkle og så videre.. Det er nødvendig å velge den rette.Det er bedre å bruke en fiberklut med bedre vannabsorpsjon til å skrubbe kjøkkenet, og avfettingseffekten er spesielt god.

Man skal ikke undervurdere fillens rolle i kjøkkenrengjøring, rengjøring av komfyrer, avtrekksvifter, vaskeservanter, veggfliser, bord og stoler benker Vanlige håndklær er hovedsakelig sammensatt av bomullsfibre, som er rørformede strukturer med hule celler som kan lagres .Derfor er tøyhåndkleet tykt, hygroskopisk og av god kvalitet, noe som gjør det godt egnet for bruk på kjøkkenet.

Kan henges i nærheten av komfyren for å tørke av vann, olje, kaffe, krydder osv. Bomullsoppvaskkluten er laget av ren bomull og har en absorberende stang.I utgangspunktet kan du rengjøre innebygde apparater som dampkokere, ovner, sterilisatorer og mikrobølgeovner.For gjenstridige flekker, bruk en bomullsklut og vaskemiddel for bedre flekkfjerning.Det finnes to typer fiberduker, den ene er vegetabilsk fiber og den andre er finfiber.Denne vegetabilske fiberen er ikke en klebrig olje og kan brukes til å vaske redskaper og tørke av overflaten på relativt fete gjenstander, og oljen kan tørkes av.

Men selve moppen er oljefri, så den er perfekt for selvrens.Mikrofibermaterialet er supert, så selv om det også kalles en mikrofiberabsorberende klut, er det ikke leire og absorberer ikke olje, så det egner seg ikke for fete koketopper og kjøkkenvifter, men det er bedre å tørke med vann Lose.Generelt rene benker, spesielt steinbenker.Den er plassert nær kjøkkenvasken for å absorbere vann som faller på gulvflisene og sprut på veggene.

 


Innleggstid: 22. juni 2022