• banner
  • banner

Undersøkelsen fant at Covid-19-pandemien har raske endringer i holdninger og vaner for kjøp av madrasser

Better Sleep Council gjennomfører regelmessig en rekke forbrukerundersøkelser for å hjelpe madrassprodusenter og den bredere sengetøyindustrien til å bedre svare på forbrukernes behov, forutse kommende trender og finpusse markedsføringstiltak.I den siste delen av omfattende forskning undersøker BSC hvordan Covid-19-pandemien har endret og fremskyndet forbrukernes holdninger og atferd knyttet til søvn, helse og madrasskjøp.Forskningen, utført i 2020, er en del av en serie som dateres tilbake til 1996 som lar industrien spore endringer og trender over tid.I andre halvdel av 2020 gjennomførte BSC en andre undersøkelse fokusert på hvordan forbrukere bruker anmeldelser på nettet for å undersøke madrasser og ta kjøpsbeslutninger.Sammen gir resultatene av de to undersøkelsene verdifull innsikt produsenter kan bruke for å forbedre driften og betjene kunder bedre.Les videre.
En bred forbrukerundersøkelse utført av Better Sleep Council finner økende støtte for kjøp av madrasser på nett og avtagende forbrukerinteresse for å bruke butikkbesøk som en viktig informasjonskilde for madrasskjøpere.
BSC-undersøkelsen dokumenterer viktige endringer i den utviklende markedsplassen for madrasskjøp.
Undersøkelsen fant gode nyheter for nett- og kanalmadrassforhandlere.Undersøkelsen fant at forbrukernes preferanse for nettkjøp av madrasser er på vei oppover, spesielt blant yngre forbrukere.Og de yngre forbrukerne er mindre sannsynlige enn eldre forbrukere til å si at det er veldig viktig å føle og prøve en madrass før kjøp.

Mens undersøkelsen fant at murstein-og-mørtelbutikker fortsatt er en viktig del av detaljhandelsmadrassscenen, avslørte den også at færre forbrukere anser butikkbesøk som en nødvendig informasjonskilde for madrasshandel.
Og den bemerket betydelige endringer i forbrukernes syn på søvn da Covid-19-pandemien gjorde sin innvirkning merket over hele landet.Kanskje søker å finne ekstra komfort på soverommene sine, var det mer enn dobbelt så sannsynlig at forbrukere som bodde hjemme som andre forbrukere foretrekker veldig myke madrasser.

"Denne Better Sleep Council-undersøkelsen bekrefter forbrukernes økende komfort med netthandel av madrasser, en trend som er ledsaget av et tilsvarende forbrukerskifte til å vurdere mer online forskning fremfor besøk i butikk som en del av deres informasjonssøkende prosess," sier Mary Helen Rogers , visepresident for markedsføring og kommunikasjon for International Sleep Products Association.(BSC er ISPAs forbrukeropplæringsarm.) «Den gir også nyttig forbrukerinnsikt om Covid-19-verdenen som industrien begynte å oppleve i fjor, en verden som vil fortsette i år.
"Samlet sett presenterer forskningen et vell av innsikt som produsenter og forhandlere kan bruke for å få bedre kontakt med kundene sine," legger Rogers til."Den gir også sporingsdata som fungerer som et målkort for bransjeytelse på madrasserstatningssyklusen, en nøkkelutløser for madrasskjøp."

Følger trendlinjer
Undersøkelsen er ikke en ny oppgave for BSC, som har utført forbrukerundersøkelser med jevne mellomrom siden 1996 for å forstå og spore endringer i forbrukernes holdninger til nøkkelspørsmål angående søvn og kjøp av madrasser.Den siste store forbrukerundersøkelsen ble gjennomført i 2016.
"Det overordnede målet med denne BSC-forskningen er å spore trender i hvordan og hvorfor forbrukere kjøper en madrass for å bedre informere kommunikasjonsstrategien til bransjen," sier Rogers.«Vi ønsker å gi bransjen en bedre forståelse av hva som trigger kunder til å starte prosessen, hva de verdsetter mest og hva deres forventninger er.Vi ønsker å hjelpe industrien til å lykkes mer langs kjøperens reise og være bedre forberedt til å veilede og utdanne forbrukeren."

Shoppingvaner og preferanser
2020-undersøkelsen fant at forbrukernes forventninger til madrasspriser og madrasserstatningssykluser er sammenlignbare med de som ble funnet i 2016, og gir et mål på stabilitet for en bransje som har sett store endringer de siste årene.Undersøkelsen avslører også at forbrukernes tilfredshet med madrassene deres har gått litt ned siden 2016, et funn som BSC vil overvåke for å se om en betydelig trend utvikler seg.

De største endringene siden 2016 er knyttet til handleopplevelsen, og avslører en økende preferanse for nettkjøp av madrasser og mindre fokus på butikkbesøk som en kilde til informasjon om madrasser.
En annen endring, selvfølgelig, var fremveksten av pandemien, "som ser ut til å ha hatt en innvirkning på folks søvn og madrasspreferanser," sier Rogers.
Forbrukere som ble hjemmebestilt på tidspunktet for undersøkelsen i august i fjor, var mer sannsynlig enn andre til å si at de får mer enn nok søvn og å si at forbedrings- og livsstilsfaktorer ville være en utløsende faktor for utskifting av madrass.

BSC-undersøkelsen fant fem hovedtriggere for madrasserstatning, en nøkkelfaktor som spores av sengetøyprodusenter og forhandlere.Madrassforringelse, oppgitt av 65 % av respondentene, og helse og komfort, sitert av 63 % av respondentene, er de to vanligste triggerne for madrasserstatning.Madrassforbedring, som inkluderer forbrukernes ønske om å flytte opp til en større madrass, ble neste gang, sitert av 30 % av respondentene.Oppussing og livsstilsendringer ble oppgitt som kjøpstriggere av 27 % av respondentene, mens 26 % sa at madrassen deres når en viss alder er en kjøpstrigger.
Mens den siste undersøkelsen identifiserte en rekke endringer i forbrukernes holdninger til madrasskjøp, fant den at nøkkelsporingsindikatorer har holdt seg stort sett stabile siden 2016.
For eksempel, i 2020-undersøkelsen sa forbrukerne at deres oppfattede pris på en kvalitetsmadrass var et gjennomsnitt på 1061 dollar.Det er litt mindre enn gjennomsnittet av $1 110 forbrukere rapportert i 2016, men er betydelig høyere enn gjennomsnittet på $929 forbrukere rapportert i 2007.

2020-undersøkelsen fant at forbrukerne beholdt sin forrige madrass omtrent like lenge som i 2016. 2020-gjennomsnittet var 9 år, nesten det samme som 2016-gjennomsnittet, som var 8,9 år.Men tidsrammen er nå betydelig lavere enn i 2007, da gjennomsnittet var 10,3 år.
Hvor lenge forventer forbrukerne å beholde en ny madrass?Forventet gjennomsnitt for 2020 var 9,5 år, sammenlignet med forventet gjennomsnitt for 2016 på 9,4 år.Det forventede gjennomsnittet for 2007 var mye høyere på 10,9 år.
Demografien
Undersøkelsen, utført på nett av Fluent Research, var et nasjonalt utvalg av rundt 1000 forbrukere, alle amerikanske voksne 18 år eller eldre som deltar i valg av madrasskjøp.
Respondentene var omtrent jevnt fordelt på kjønnslinjer, med 49 % menn og 51 % kvinner.De reflekterte en rekke aldersgrupper, med 26 % i aldersgruppen 18–35 år, 39 % i aldersgruppen 36–55 år (tradisjonelt sett på som bransjens demografiske målgruppe) og 35 % i alderen 56 år eller eldre.Syttifem prosent av de spurte var hvite, 14% var latinamerikanske og 12% var svarte.
Respondentene fra undersøkelsen representerer også de fire store regionene i landet, med 18% som bor i nordøst, 22% bor i sør, 37% bor i Midtvesten og 23% bor i vest.Trettito prosent bor i urbane omgivelser, 49% bor i forstadsmiljøer, og 19% bor i landlige omgivelser.
Alle respondentene sa at de spilte en viss rolle i madrassforskningen og kjøpsbeslutningsprosessen, med 56 % av respondentene sa at de er eneansvarlige, 18 % sa at de er hovedansvarlige, og 26 % sa at de deltar i forskningen og kjøpsbeslutningsprosesser.
Respondentene reflekterer også et bredt spekter av husholdningsinntekter, med 24 % som har en husholdningsinntekt på under 30 000 dollar, 18 % har en husholdningsinntekt på 30 000-49 999 dollar, 34 % har en husholdningsinntekt på 50 000-99 999 dollar, og 204 % av 000 dollar har en husholdningsinntekt. eller mer.
Femtifem prosent av respondentene var ansatt, mens 45 % ikke var ansatt, et tall som sannsynligvis gjenspeiler de høyere arbeidsledighetstallene som ble sett under pandemien, ifølge BSC.


Innleggstid: 20. januar 2021